This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Telerik.Web.UI dll problem.

3 Answers 55 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Nithya Rani
Top achievements
Rank 1
Nithya Rani asked on 14 Mar 2012, 01:55 PM
Hi

I have created the website using the Telerik controls. I have created the package and i have installed in my client machine. Its working fine previously. Now i have made some changes and i have created the package again, and installed in the same machine. During that time my Telerik controls are not working properly.

1. First Its showing the error1.jpg
2. if i remove <Telerik:Button>  from the skin. i was able to login to the site.
3. But now my telerik controls are not visiable. see the error2.jpg for the problem. see original.jpg for the real look.

Regards
Nithya

3 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Slav
Telerik team
answered on 16 Mar 2012, 12:45 PM
Hello Nithya,

I will need additional information in order to be able to assist you accordingly. Please answer the following questions:
  • What is the package that you have created and installed?
  • What are the changes that led to the problem at hand?
  • Which version of RadControls for ASP.NET AJAX are you using?

Note that the RadButton is introduced with the Q3 2010 release of the RadControls. The received exception is most probably caused by using older version of the controls, so I would suggest upgrading to the latest one and checking if the problem persists. Keep in mind that since Q3 2011 all the built-in skins are located in the Telerik.Web.UI.Skins.dll assembly, so you need to add it in your Bin folder as well. More information is available in this help article.

As for the missing RadControls, it appears that their CSS styles are not loaded correctly, which could be caused by many reasons. A live URL to your project could  help us see if there are any server errors or 404 (not found) pages and direct your attention there.

Kind regards,
Slav
the Telerik team
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
0
Salman
Top achievements
Rank 1
answered on 20 Mar 2012, 01:56 PM
ASSLAM-O-ALIKLUM
Dear Sir  i have a problem that when i install a telerik tools in my computer so after installation i get all rad controls tools i was very happey about that i got all telerik tools BUT now problem is that i loss all previous setting on my c# conding like example is that when i genrate a code any one then suggestions boxes are not show like in C# code Visible.(true) the word true or many options which are show in suggestions box they are all boxes not shown when generate coding so please help me about this problem i am waiting 4 ur Answere
                        THANKS 
0
Slav
Telerik team
answered on 22 Mar 2012, 05:27 PM
Hi Salman,

If I understand you correctly, you have a problem with IntelliSense support for RadControls. Note that Visual Studio 2008 / 2010 automatically enables IntelliSense - it detects all classes, properties and methods in the assembly, so it is quite strange that it is not functioning in your case.

Please provide a more detailed description of the problem you have encountered. What are the exact steps that you made in order to install the RadControls? Which version of RadControls have you installed and under what environment?

Regards,
Slav
the Telerik team
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Tags
General Discussions
Asked by
Nithya Rani
Top achievements
Rank 1
Answers by
Slav
Telerik team
Salman
Top achievements
Rank 1
Share this question
or