This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

SSL Issue

8 Answers 73 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Alfred Ortega
Top achievements
Rank 2
Alfred Ortega asked on 15 Jan 2008, 01:19 AM
My entire site is SSL and on pages with Prometheus controls I get browser warnings ("this page contains secure and unsecure...") on ajax postbacks.  How can I stop this...?

Thanks in advance,
Al

8 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Christopher Blickley
Top achievements
Rank 2
answered on 15 Jan 2008, 03:16 AM
Alfred,

I had the same issue.  Telerik provided me with a hotfix to resolve the issue.  I would suggest opening a support ticket.

-Chris
0
Konstantin Petkov
Telerik team
answered on 15 Jan 2008, 06:57 AM
Hello Al,

Indeed, we have fixed the problem and the fix will be included in the Q3 Service Pack which will be available for download later today.

Please, excuse us for the temporary inconvenience.

All the best,
Konstantin Petkov
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
0
Alfred Ortega
Top achievements
Rank 2
answered on 15 Jan 2008, 01:32 PM
Thanks for the info.  Will there be any known breaking changes in the SP?

-Al
0
Konstantin Petkov
Telerik team
answered on 15 Jan 2008, 01:44 PM
Hi Alfred,

No, I believe the Service Pack will not introduce any breaking changes. Please, also review the new release notes as soon as we publish them.

Sincerely yours,
Konstantin Petkov
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
0
Alfred Ortega
Top achievements
Rank 2
answered on 18 Jan 2008, 06:20 PM
Konstantin ,
Unfortunately the new patch did not fix the issue.  The page loads fine then when the user select a record in the table, they still get the warning and it now does a full page refresh.  After that that each subsequent selections result in proper functioning.

Thanks in advance,
Al
0
Konstantin Petkov
Telerik team
answered on 21 Jan 2008, 06:37 AM
Hello Alfred,

Will you please double-check the .dll is updated successfully? If so, please submit a formal support ticket sending a sample which replicates the error. Make sure we can compile it locally, thank you!

All the best,
Konstantin Petkov
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
0
Alfred Ortega
Top achievements
Rank 2
answered on 24 Jan 2008, 07:03 PM
It works on FireFox fine but in IE7 I still get the warning. I don't have IE6 to test on so I can't say that's IE7 only but it definitely is happening on IE7.  I can provide a sample as asked but it works fine on my dev machine - doesn't it always! :-) 
It's only on the production server where the SSL certificates are at does the problem occur.  Any ideas?

Thanks in advance,
Al
0
Konstantin Petkov
Telerik team
answered on 25 Jan 2008, 11:41 AM
Hi Alfred,

This sounds like the .dll-s are still not updated in your production server. Perhaps the old assembly is referred from the GAC? Can you please check that and update the GAC if necessary?

I do not remember anyone else still getting the issue with the Service Pack.

Looking forward to hearing from you.

Regards,
Konstantin Petkov
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
Tags
General Discussions
Asked by
Alfred Ortega
Top achievements
Rank 2
Answers by
Christopher Blickley
Top achievements
Rank 2
Konstantin Petkov
Telerik team
Alfred Ortega
Top achievements
Rank 2
Share this question
or