SelectedNode is always null

5 posts, 0 answers
  1. Eastern
    Eastern avatar
    43 posts
    Member since:
    Sep 2010

    Posted 30 Oct 2010 Link to this post

    hi,

    i searched the forum but none of them couldnt solve my problem. i am populating the Nodes collection in Page_Init programatically.
    when a user select a node and click on a button , the Radtreeview.SelectedNode is null !!!

    i tried all the solution but nothing solve it. i am using the Telerik 2010 Q2 for ASP.NET AJAX with visual C# 2008.

    how can i solve it?
  2. Eastern
    Eastern avatar
    43 posts
    Member since:
    Sep 2010

    Posted 31 Oct 2010 Link to this post

    any help/support ?
  3. Eastern
    Eastern avatar
    43 posts
    Member since:
    Sep 2010

    Posted 02 Nov 2010 Link to this post

    is there any support person out there ?
  4. Thomas
    Thomas avatar
    2 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 02 Dec 2010 Link to this post

    I am also having this problem.  Using 2010.3.1109.40
  5. Dimitar Terziev
    Admin
    Dimitar Terziev avatar
    1268 posts

    Posted 06 Dec 2010 Link to this post

    Hello Thomas,

    I've prepared a small example showing  how to get the selected node in server side based on button click event.


    Kind regards,
    Dimitar Terziev
    the Telerik team
    Browse the vast support resources we have to jumpstart your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.
Back to Top