This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Scheduler gives 403 error
16 Answers 44 Views
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Jonathan Levy
Top achievements
Rank 1
Jonathan Levy asked on 02 Apr 2009, 04:38 PM
Hi all

A strange one.

When I click anything on the scheduler a 2nd time I get this error. The first click is fine and works but the second clicks fails everytime.

HTTP Error 403.14 - Forbidden


Any ideas?

16 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Veselin Vasilev
Telerik team
answered on 06 Apr 2009, 08:33 AM
Hi Jonathan Levy,

Can you reproduce the problem in any of the online examples?

What are the steps that you take?

Regards,
Veselin Vasilev
the Telerik team

Check out Telerik Trainer , the state of the art learning tool for Telerik products.
0
Jonathan Levy
Top achievements
Rank 1
answered on 06 Apr 2009, 05:13 PM
Hi Veselin

I haven't tried the examples as this was working when it was a seperate project hosted in an iframe. Since I've moved it to a usercontrol within a masterpage the problems have started. I think I've implemented the RadAjaxManagerProxy to help with some problems but it's not fully loading the scheduler which I think is the root of all the problems.

The error occurs whenever I click a button or link in the scheduler. It goes stright to a 403. I suspect there is a problem with the AjaxManager as it's not handling the events via Ajax.

Cheers
Jon
0
Atanas Korchev
Telerik team
answered on 07 Apr 2009, 01:33 PM
Hi Jonathan Levy,

Could you please open a support ticket and send us a runnable subset of your project? We need to reproduce that 404 error at our side so we can troubleshoot it. Thanks.

Regards,
Albert
the Telerik team

Check out Telerik Trainer , the state of the art learning tool for Telerik products.
0
Sherry
Top achievements
Rank 1
answered on 13 Apr 2009, 05:36 PM
I'm getting the same issue after updating my assemblies to the 2009 version.  Was there a solution?
0
Andrew
Top achievements
Rank 1
answered on 14 Apr 2009, 11:38 AM
I have experienced a similar problem. I have used a Scheduler inside of a webcontrol for a project. When I click on certain parts of the control it sends me to pages that do not exist.

Ex.
if im on: http://localhost/Folder/page.aspx

it sends me to : http://localhost/Folder/#


0
Atanas Korchev
Telerik team
answered on 14 Apr 2009, 11:47 AM
Hi,

This was a known issue which should be addressed by the Q1 2009 SP1 build (the assembly version is 2009.1.402). I suggest upgrading.

Regards,
Albert
the Telerik team

Check out Telerik Trainer , the state of the art learning tool for Telerik products.
0
Sherry
Top achievements
Rank 1
answered on 14 Apr 2009, 01:17 PM
I did.  Thank you!
0
Andrew
Top achievements
Rank 1
answered on 15 Apr 2009, 07:10 AM
I upgraded to 2009 SP1 build (theassembly version is 2009.1.402) as suggested. I am still having issues. When i click on the footer to show 24hour/ work day view it adds text above the calendar

EX. 22542|updatePanel|ctl00_DefaultContent_ctlCalendarControl_ctl00_DefaultContent_ctlCalendarControl_ctlCalendarPanel|

If i click a second time on the button it gives an Sys.InvalidOperationException: Could not find UpdatePanel with ID 'CTL00_DefaultControl_ctlCalendarControl_ctlCalendarPanel'. If it is being updated dynamically then it must be instde another UpdatePanel.

Also click on the arrows on events that stretch across multiple dates still sends me to a page that doesnt exist.
0
Peter
Telerik team
answered on 15 Apr 2009, 11:21 AM
Hello Andrew,

Can you open a support ticket and send us a simple demo project of the issue?

All the best,
Peter
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Check out the tips for optimizing your support resource searches.
0
Joe
Top achievements
Rank 1
answered on 10 Jun 2009, 02:55 PM
I am experiencing the same problem, only my scheduler control is in a SharePoint web part.

My subscription ran out last fall and I don't want to pay for an upgrade just to resolve this issue. Do I haven any other options to resolve this problem?

Thanks.
0
Peter
Telerik team
answered on 11 Jun 2009, 03:01 PM
Hello Joe,

Does the current trial version help you resolve the problem? If yes, please, open a support ticket so we can send you the dev version.



Kind regards,
Peter
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Check out the tips for optimizing your support resource searches.
0
Joe
Top achievements
Rank 1
answered on 11 Jun 2009, 05:15 PM
The website will not allow me to submit a support ticket, it says my subscription package has expired. How else can I get a copy of the dev version?

Thanks.
0
Joe
Top achievements
Rank 1
answered on 12 Jun 2009, 01:25 PM
Is anyone going to tell me how I can get the updated build? I have a tight project deadline and this issue is killing me! Thanks.
0
Peter
Telerik team
answered on 12 Jun 2009, 02:57 PM
Hi Joe,

We have sent you a support ticket with the dev version attached.

Kind regards,
Peter
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Check out the tips for optimizing your support resource searches.
0
Joe
Top achievements
Rank 1
answered on 12 Jun 2009, 03:00 PM
Peter,

Thank you for the updated build. I spoke to my boss, and we will be upgrading our subscription should this resolve my issue.

Thanks.
0
Joe
Top achievements
Rank 1
answered on 15 Jun 2009, 06:55 PM
Peter,

Thanks again for the updated build. I have implemented the new DLL and it did not resolve my issue. I started another post detailing my problem here: http://www.telerik.com/community/forums/aspnet-ajax/scheduler/4-3-problem-in-web-part-using-object-data-source.aspx

Thanks.
Asked by
Jonathan Levy
Top achievements
Rank 1
Answers by
Veselin Vasilev
Telerik team
Jonathan Levy
Top achievements
Rank 1
Atanas Korchev
Telerik team
Sherry
Top achievements
Rank 1
Andrew
Top achievements
Rank 1
Peter
Telerik team
Joe
Top achievements
Rank 1
Share this question
or