Safari and Firefox Autocomplete issue/bug

6 posts, 0 answers
  1. Daniel Drogman
    Daniel Drogman avatar
    2 posts
    Member since:
    Dec 2009

    Posted 07 May 2010 Link to this post

    When typing into a combo box using Safari or Firefox the autocomplete text is not cleared when the input text does not match an existing item i.e. when typing Loughton this will autoselect Loughborough and will not clear unless I delete the autocompleted text.
  2. Simon
    Admin
    Simon avatar
    2281 posts

    Posted 11 May 2010 Link to this post

    Hello Daniel Drogman,

    Can you reproduce the issue in this live demo and let me know the steps you have followed?

    Regards,
    Simon
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. Daniel Drogman
    Daniel Drogman avatar
    2 posts
    Member since:
    Dec 2009

    Posted 12 May 2010 Link to this post

    Please open your demo below in Safari and type "James" into the combo box. You will find the autofill text is not cleared and remains on the right hand side of the text you have entered:

    http://demos.telerik.com/aspnet-ajax/combobox/examples/functionality/autocompleteclientside/defaultcs.aspx

    Thanks

    Dan
  4. Simon
    Admin
    Simon avatar
    2281 posts

    Posted 13 May 2010 Link to this post

    Hi Daniel Drogman,

    Thank you for the explanation.

    We are aware of this issue and will fix it in future versions of RadComboBox. You can track the status of the issue here.

    Kind regards,
    Simon
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  5. KJRB
    KJRB avatar
    11 posts
    Member since:
    Dec 2008

    Posted 03 Aug 2010 Link to this post

    should this issue be fixed in : Telerik.Web.UI_2010_2_713_Dev

    I have this issue (Safari and Chrome do not work correctly with typeahed .. ) and I isntaleld the newest version .. but the feature still does not work. Does veriosn: Telerik.Web.UI_2010_2_713_Dev .. have a fix for it?
  6. Simon
    Admin
    Simon avatar
    2281 posts

    Posted 03 Aug 2010 Link to this post

    Hi KJRB,

    Unfortunately we managed to fix the bug shortly after the release, so you need to download the latest internal build to obtain a fixed version.

    Please excuse us for the caused inconvenience.

    All the best,
    Simon
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Back to Top