Radwindow does not show properly

2 posts, 0 answers
  1. Neo
    Neo avatar
    22 posts
    Member since:
    May 2005

    Posted 17 Aug 2010 Link to this post

    Hello Telerik Team,

    We are facing issue with radwindow that when we show the data in radwindow its does not showup properly.

    I have attached the screenshot. If we cant fix it we will have to switch to normal window popup. We are using RAD window all over in the site and its happening only at one of the place.

    We have more then 20 labels and literals and one datagrid to show the data.

    check the screenshot it will be lots more easier to understand by that.

    Regards,
    Hardik Joshi
  2. Georgi Tunev
    Admin
    Georgi Tunev avatar
    7207 posts

    Posted 18 Aug 2010 Link to this post

    Hi Hardik,

    I don't recall seeing this problem before, but it seems that you are using a modal RadWindow, is this so? If the window is modal, does the problem go away if you set Modal=false?
    If this problem happens only when:
    1. RadWindow is modal
    2. IE is used
    Then the reason might be in the video card's drivers. We are using CSS filters for achieving the modality feature in IE and these filters are DirectX. It is possible that PCs with old video cards / old DirectX version might experience such problem. If this is your case, try upgrading your DirectX version and check the application from other PCs as well.

    If this is not the case, please open a support ticket and send us a sample project where the problem can be reproduced so we can investigate further.

    Sincerely yours,
    Georgi Tunev
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Back to Top