This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

RadUpload documentation problem

3 Answers 43 Views
Documentation and Tutorials
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Paul Robertson
Top achievements
Rank 1
Paul Robertson asked on 26 May 2010, 12:41 PM
Hi there

Just a quick note to point out that the 'Uploading Files' menu node at
http://www.telerik.com/help/aspnet/upload/gettingstarted.htm
doesn't seem to be working ... which is a shame because I wanted to read it!

Thanks very much

Regards




3 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Sebastian
Telerik team
answered on 26 May 2010, 12:59 PM
Hi Paul,

I tested the chapter from the RadUpload help under IE and FF and it seems to be accessible online from my machine. Can you please try again and let us know about the result?

Best regards,
Sebastian
the Telerik team

Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
0
Paul Robertson
Top achievements
Rank 1
answered on 26 May 2010, 01:46 PM
Oh dear

It still seems to be a problem for me, using FF 3.6.3. It just keeps going back to the Getting Started introduction page, as though there were no sub-nodes under 'Uploading Files' - other nodes do expand to show their subnodes OK. Could this be a FF 3.6.3 issue?! Is there anything in particular that is different about the content under this node?

Thanks


0
ajitha
Top achievements
Rank 1
answered on 26 Jul 2010, 07:24 AM
hi
its good  documentation

regards,

phe90xis
Tags
Documentation and Tutorials
Asked by
Paul Robertson
Top achievements
Rank 1
Answers by
Sebastian
Telerik team
Paul Robertson
Top achievements
Rank 1
ajitha
Top achievements
Rank 1
Share this question
or