This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

RadTabStrip JS Error

1 Answer 11 Views
TabStrip
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Neo
Top achievements
Rank 1
Neo asked on 17 Sep 2013, 08:38 PM
I'm using RadTabStrip with MultiViews inside a RadAjaxPanel in SharePoint which works great until I switch to my custom Master Page. 

When clicking a different tab, I get the error 'Unable to get property 'get_linkElement' of undefined or null reference. The page doesn't do an ajax postback either. As soon as I deactivate my custom master page, it works again. I have another page deployed with the same MP with a RadScheduler and a RadAjaxPanel which works perfectly.

What could be wrong with my custom Master Page / RadTabStrip?


Edit: I just noticed, on initial page load, I get this error
SCRIPT5022: Sys.ArgumentUndefinedException: Value cannot be undefined.
Parameter name: type 

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Nencho
Telerik team
answered on 20 Sep 2013, 12:25 PM
Hello Michael,

Would you provide us with the implementation of the RadTabStrip that you are using at your end, along with the approach that you are using, in order to ajaxify the RadTabStrip and the RadMultiPage. In addition, please specify the version of our controls that you are currently using.

Regards,
Nencho
Telerik
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to the blog feed now.
Tags
TabStrip
Asked by
Neo
Top achievements
Rank 1
Answers by
Nencho
Telerik team
Share this question
or