RadMenu not displaying same as OOB SharePoint Menu

2 posts, 0 answers
  1. Paul
    Paul avatar
    4 posts
    Member since:
    Jun 2010

    Posted 16 Aug 2010 Link to this post

    Quick question.  I've just slapped the RadMenu on my master page and had hoped it would behave the same as the OOB SharePoint menu.

    For examples sake, the OOB menu structure looks like this (with Top Level Site and Site Collection always displaying)

    Top Level Site | Site Collection
                                           Sub Site 1
                                           Sub Site 2

    However, when I implement the RadMenu, I get the following...

    Top Level Site
                 Site Collection (have to hover over Top Level Site to get this)
                                Sub Site 1
                                Sub Site 2

    I've set the DataSourceID to the same ID as the OOB menu, and the correct items show up, I would just like the Site Collection item to always display.

    Any thoughts?
  2. Peter
    Admin
    Peter avatar
    6637 posts

    Posted 19 Aug 2010 Link to this post

    Hi Paul,

    It would be better to use either RadSiteMap or hierarchical RadTabStrip for this case instead od RadMenu.

    Greetings,
    Peter
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Back to Top