This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

RadEditor in Google Chrome.

2 Answers 79 Views
Editor
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
madhu
Top achievements
Rank 1
madhu asked on 02 Nov 2010, 09:39 AM
Hi all.
 I am using radeditor in VS 2005. I am unable to enter a line break. when I add data(text) in the editor and when i press enter to write in the next line instead of break  "$0$0" is coming and the next line continues in same line.(This is seen in chrome browser only). In other browsers this is working fine.
($0$0 for single break if I press enter twice I get $0$0)
I dont understand what is the problem Help me.
Thanks.

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Rumen
Telerik team
answered on 02 Nov 2010, 09:45 AM
Hi Madhu,

This is a well known browser bug (Safari and Chrome only), which is fixed in the latest version of RadControls for ASP.NET AJAX. You can verify this in the live demos.

To fix it you should upgrade to the latest version 2010.2.929 of RadEditor for ASP.NET AJAX.

All the best,
Rumen
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
0
madhu
Top achievements
Rank 1
answered on 02 Nov 2010, 09:56 AM
Thanks for the information Rumen.
Tags
Editor
Asked by
madhu
Top achievements
Rank 1
Answers by
Rumen
Telerik team
madhu
Top achievements
Rank 1
Share this question
or