This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

RadEditor creating duplicate content areas

3 Answers 48 Views
Editor
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Morgan
Top achievements
Rank 2
Morgan asked on 18 Jul 2012, 04:22 AM
I have a radeditor inside a jquery tab window, the editor is creating duplicate iframes or divs to display the content in - one below the other, but only one set of toolbars are being presented.  The app is bombing out on saving the content to db.  
The browser is IE9.  I'm using Q2 2012 controls.  Has anyone seen and been able to rectify this problem??
thanks.

3 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Morgan
Top achievements
Rank 2
answered on 18 Jul 2012, 04:30 AM
I can add that moving the radeditor outside of the jquery tab does not remove the problem.    It seems to be occuring since I upgraded from the Trial telerik controls from Q3 2011 to the current controls in dev.
0
Rumen
Telerik team
answered on 19 Jul 2012, 10:27 AM
Hello,

I am not aware of this problem and you are the first to report it. There aren't any changes in the content area rendering since Q3 2011 since now and the problem is really odd.

In order to help you we need reliable steps to reproduce it, a simple working project that demonstrates the issue, so that we can debug it. In the meantime, you can try to provide a live URL for online examination with IE developer toolbar.

Have you set the ContentAreaMode property to DIV? If not set it and see whether the problem still persists. If the problem exists in DIV mode, set the property to iframe and test again.

Thank you in advance for your assistance.

Kind regards,
Rumen
the Telerik team
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
0
Morgan
Top achievements
Rank 2
answered on 20 Jul 2012, 05:11 AM
Fixed!!  well at least it works - not sure what i've broken in the process yet.  I had to set 'registerwithscriptmanager' to false.
thanks for looking at this. 
Tags
Editor
Asked by
Morgan
Top achievements
Rank 2
Answers by
Morgan
Top achievements
Rank 2
Rumen
Telerik team
Share this question
or