This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Rad Grid Filter not working with special chanracters like ?

3 Answers 18 Views
Grid
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
svkrishna
Top achievements
Rank 1
svkrishna asked on 10 Mar 2021, 03:53 PM

Hi,

 

I am using Rad grid filter.

When I try to search with special characters like ? its not working.

I have attached the screenshot.

Please help.

 

3 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Attila Antal
Telerik team
answered on 11 Mar 2021, 12:17 PM

Hello Svkrishna,

Try adding the question mark as an exception to the IllegalStrings collection of the Grid, see Filter grid with quotes, AND, OR or other special symbols

Let me know how it goes.

Regards,
Attila Antal
Progress Telerik

Virtual Classroom, the free self-paced technical training that gets you up to speed with Telerik and Kendo UI products quickly just got a fresh new look + new and improved content including a brand new Blazor course! Check it out at https://learn.telerik.com/.

0
svkrishna
Top achievements
Rank 1
answered on 11 Mar 2021, 04:46 PM

Hi,

This is our business requirement to handle the ? The user should be able to filter with ? Without any errors. When we try to do that we are getting system.web.unhandled exception in global.aspx.

Please help.

0
svkrishna
Top achievements
Rank 1
answered on 12 Mar 2021, 08:51 PM

Below solution is working for all characters except ?

https://www.telerik.com/support/kb/aspnet-ajax/grid/details/filter-grid-with-quotes-and-or-or-other-special-symbols

please help.

 

Tags
Grid
Asked by
svkrishna
Top achievements
Rank 1
Answers by
Attila Antal
Telerik team
svkrishna
Top achievements
Rank 1
Share this question
or