Rad Editor Node Inspector Issues in IE 11

2 posts, 0 answers
  1. Peter
    Peter avatar
    4 posts
    Member since:
    Aug 2005

    Posted 31 Jan 2014 Link to this post

    If you add a form element to the Rad Editor then click on it you should get the Rad Editor Node Inspector to show on the bottom (if it is enabled). However, if I add any elements to the Rad Editor in IE11 I am having trouble getting the Node Inspector to display consistently.

    If I were to remove all content from the Rad Editor and add a textbox and click on it I will get the Node Inspector, if I then enter a space and add another textbox and click on that one, there will be no Node Inspector. It also seems that it will completely stop working at times, then randomly start working for some elements, then stop.

    I was able to reproduce this behavior on the demo site.

    Does anyone know of a work around for this?
  2. Slav
    Admin
    Slav avatar
    1359 posts

    Posted 05 Feb 2014 Link to this post

    Hello Peter,

    Thank you for reporting this issue. It has been brought to the attention of our developers, although I cannot provide a firm estimation when a fix will be available. There is also no workaround that I can suggest at the moment.

    You can track the status of the bug, comment it and vote for it via the item I created in our feedback portal: http://feedback.telerik.com/Project/108/Feedback/Details/114651.

    I have updated your Telerik points as a small token of gratitude.

    Regards,
    Slav
    Telerik
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the UI for ASP.NET AJAX, subscribe to the blog feed now.
Back to Top