Rad Editor Error in IE 9 with IE 7 Compatibility Mode

2 posts, 0 answers
  1. Arockia J
    Arockia J avatar
    13 posts
    Member since:
    Mar 2010

    Posted 14 Mar 2013 Link to this post

    When I load the rad editor in IE 9 with compatibility mode set to IE 7, I get the following error alerts invoked from RadEditor.js. Whereas in Mozilla, it loads without such error alerts and the content is displayed. Also, this works fine if the IE9 is set to IE9 compatibility mode.

    "error while executing filter StripScriptsFilter - [object Error]"
    "error while executing filter EncodingScriptsFilter - [object Error]"

    Following these alert messages, the rad editor does not load the content rather it shows "null."

    I am using Rad Editor of Telerik.Web.UI (version 2011.2.712.40).

    Let me know how to fix this issue.
  2. Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    14075 posts

    Posted 14 Mar 2013 Link to this post

    Hello,

    Are you able to reproduce this problem with the latest version 2013.1.220?

    If yes, could you please, send us a sample working example and content which demonstrate the problem? Once we reproduce the problem, we will be able to see whether the problem is due to a non-well-formed HTML content or not.


    All the best,
    Rumen
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Back to Top