This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
"d is undefined" when using AdvancedInsertTemplate
1 Answer 42 Views
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Datamex
Top achievements
Rank 2
Datamex asked on 30 Jul 2009, 09:24 AM
When I use the AdvancedInsertTemplate, I get a javascript error "d is undefined" when I try to open my Advanced Insert form.

<asp:ScriptManagerProxy runat="server" ID="AppointmentWebServiceScriptManager"
    <Services> 
      <asp:ServiceReference Path="~/WebServices/SchedulerWebService.asmx" /> 
    </Services> 
  </asp:ScriptManagerProxy> 
 
  <telerik:RadScheduler runat="server" ID="RadScheduler1" SelectedView="WeekView" StartEditingInAdvancedForm="true" DataKeyField="AppointmentID" 
    CustomAttributeNames="Customer" EnableCustomAttributeEditing="true"  StartInsertingInAdvancedForm="true"
      <AdvancedForm Modal="true" /> 
      <TimelineView GroupBy="Employee" GroupingDirection="Vertical" SlotDuration="1:00:00" NumberOfSlots="20" /> 
      <WebServiceSettings Path="~/WebServices/SchedulerWebService.asmx" ResourcePopulationMode="ServerSide" />       
       
      <AdvancedEditTemplate> 
        <div><asp:Label ID="TestEdit" runat="server" Text="TEST"></asp:Label></div> 
      </AdvancedEditTemplate>   
       
      <AdvancedInsertTemplate> 
        <div><asp:Label ID="TestInsert" runat="server" Text="TEST"></asp:Label></div> 
      </AdvancedInsertTemplate>              
  </telerik:RadScheduler> 

The full error:

Fout: d is undefined
Bronbestand: http://localhost:2780/Telerik.Web.UI.WebResource.axd?_TSM_HiddenField_=ctl00_ScriptManagerControl_HiddenField&compress=1&_TSM_CombinedScripts_=%3b%3bSystem.Web.Extensions%2c+Version%3d3.5.0.0%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3d31bf3856ad364e35%3anl%3a0d787d5c-3903-4814-ad72-296cea810318%3aea597d4b%3ab25378d2%3bTelerik.Web.UI%2c+Version%3d2009.2.701.35%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3d121fae78165ba3d4%3anl%3a7e598a31-3beb-49a1-914c-5f530240f0ea%3a16e4e7cd%3aed16cbdc%3a86526ba7%3a874f8ea2%3af7645509%3a24ee1bba%3a19620875%3a39040b5c%3af85f9819%3ae330518b%3a1e771326%3ac8618e41%3a650fdad%3ad40f7d5c%3a1a9ac27f%3a7d98db04%3afe65db44%3a63767fed%3a44e9d927%3a26c790aa%3a3cdff5d5%3ae91ff703%3a7666c7ed%3aef9d9f4a%3aa960fda2%3aca44ff11%3aa51ee93e%3a59462f1
Regel: 7374

I'm using Telerik for ASP.NET AJAX RadControls 2009 Q2. Can somebody tell me what I am doing wrong?

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Peter
Telerik team
answered on 30 Jul 2009, 12:12 PM
Hi,

Can you isolate the problem in a simple working project and send it to us for testing via a support ticket?


Greetings,
Peter
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Check out the tips for optimizing your support resource searches.
Asked by
Datamex
Top achievements
Rank 2
Answers by
Peter
Telerik team
Share this question
or