Possible bug with checkboxes

4 posts, 0 answers
  1. Jon
    Jon avatar
    813 posts
    Member since:
    Oct 2008

    Posted 29 Jun 2012 Link to this post

    Hi,

    Using checkboxes within a combo and Checkall turned on I find that if I press the icon to open the combo box then click elsewhere without checking any entries in the combo box it the closes the box and displays the text of the first item in the list even though it was not checked.

    Having AllowCustomText="True" prevents this from happening however when using checkboxes this shouldn't be needed should it?

    Regards,

    Jon
  2. Nencho
    Admin
    Nencho avatar
    1795 posts

    Posted 29 Jun 2012 Link to this post

    Hi Jon,

    I've tested the following demo here trying to reproduce the experienced problem, but to no avail. Could you verify the version of the controls that you are using?

    Regards,
    Nencho
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  3. Jon
    Jon avatar
    813 posts
    Member since:
    Oct 2008

    Posted 29 Jun 2012 Link to this post

    Hi Nencho,

    That's weird.  Mine is inside a formview if that helps.  The version is the June 26th Internal build...

    I'll try and post the code on Monday.

    Regards,

    Jon
  4. Nencho
    Admin
    Nencho avatar
    1795 posts

    Posted 04 Jul 2012 Link to this post

    Hi Jon,

    If you still experience the same issue, please open a support ticket and provide a runnable sample page reproducing it so we could test and debug it locally.

    All the best,
    Nencho
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Back to Top