This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Pb with specials chars in path
1 Answer 8 Views
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Filleau
Top achievements
Rank 1
Filleau asked on 31 Mar 2010, 10:56 AM
Hi,

I try to use this example (http://www.telerik.com/ArticleFileDownload.aspx?I=bdmh&G=bahm

In my case, because I'm french, we use some spécials latin chars like (éàç).

Radfileexplorer display this chars with no problem. But there is a function somewhere who return invalid chard in "physicalPathToFile"


Thanks

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Fiko
Telerik team
answered on 05 Apr 2010, 02:41 PM
Hello Filleau,

 The provided information is not enough for me to determine the problem that you experience. Could you please provide me with more information about the issue? Do you experience some error? If so, could you please paste the message here?

I run the project from the KB on my side but I was not able to reproduce any problems with the special characters (éàç). I prepared a video capture of my test and attached it to this thread. Could you please check it and let me know whether I missed something?

I am looking forward to hearing from you.

Greetings,
Fiko
the Telerik team

Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
Asked by
Filleau
Top achievements
Rank 1
Answers by
Fiko
Telerik team
Share this question
or