This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

No Skin Assembly Found

1 Answer 197 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Melanie
Top achievements
Rank 1
Melanie asked on 28 Nov 2012, 06:12 PM
I have followed the directions of every thread I have found on these boards and am still having this issue. I have added the reference, shut down Visual Studio, restarted and the same thing. I had no problems yesterday doing a tutorial project but am having the issue today.

EDIT

I deleted the AJAX controls and re-installed fresh and it is now working

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Eyup
Telerik team
answered on 03 Dec 2012, 09:29 AM
Hi Robert,

I am glad that you have managed to resolve the issue yourself.

Please note that in such cases it is not required to reinstall the controls entirely. You could refer to the following topics where possible solutions to similar problems are described:
 http://www.telerik.com/help/aspnet-ajax/introduction-troubleshooting.html
 Design-time Troubleshooting
 http://www.telerik.com/help/aspnet-ajax/introduction-troubleshooting-skins.html

I hope this helps.

All the best,
Eyup
the Telerik team
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Tags
General Discussions
Asked by
Melanie
Top achievements
Rank 1
Answers by
Eyup
Telerik team
Share this question
or