This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Missing icons 5.6.2 in editor

1 Answer 21 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Amit Bhuttan
Top achievements
Rank 1
Amit Bhuttan asked on 25 May 2010, 08:46 PM
I am using Telerik radeditor 5.6.2 and some of the icons in the editor are missing. Though its showing me the text for the icon when I hover my mouse on that but its not showing me icon.I am using it with Sharepoint 2007,AJAX 3.5 windows 2003....


MOSSlinkManager
MOSSTemplateManager
MOSSInsertTable
MOSSInsertTableElement
ToggleSource
MOSSHelp

are missing
Any suggestions would really be appreciated.

Thanks,

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Stanimir
Telerik team
answered on 26 May 2010, 01:28 PM
Hi Amit,

The images that you mention are located in the Program Files\Common Files\Microsoft Shared\web server extensions\wpresources\RadEditorSharePoint\5.6.2.0__1f131a624888eeed\Resources\ToolImages folder. What I suggest you to do is check if the requests for these images are processed correctly. You can do this by using debugging tool such as fiddler. For your convenience I attached a couple of screen shots. In my test I used the latest version of RadEditor, which now is 5.7.3, but there are no changes made regarding these images from 5.6.2.

In the iedevelopertoolvartest.png you can see the styling of the MOSSLinkManger tool.
In the fiddlertestimages.png you can see the server replies for these images.


Kind regards,
Stanimir
the Telerik team

Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
Tags
General Discussions
Asked by
Amit Bhuttan
Top achievements
Rank 1
Answers by
Stanimir
Telerik team
Share this question
or