JavaScript error when paste content in RadEditor

3 posts, 0 answers
  1. Lee K
    Lee K avatar
    7 posts
    Member since:
    Oct 2010

    Posted 23 Oct 2012 Link to this post

    Hello Telerik team,
    I got a problem with RadEditor. When I copy a text & paste it in rad editor an js error showed: 
    Message: Incorrect function.
    Line: 140
    Char: 17
    Code: 0
    URI: http://servername/ScriptResource.axd?d=aXFdzbVX6yUu7eyD3lFhT6d6by3lCoG6NrJa7lbj7qONjUA5U4FMe8ULyGTpUDKBo6pE5t_RARts9agzPhTzHBtO8147WymIKH9448E2VtkV6mPouiDrFxhpW66ozPt3VNDA5RjbETak24wj-BhoAVja_PzAO47tCBW3fLCljAYt1OCYG34DlcMD76icygqvcFPdVyW_1YqoQ6QwFZsgYg2&t=ffffffffccef7351
    Javascript error only appeared when we chose Paste from context menu (It's ok when we chose Paste from Word, Paste Plain Text, Paste As Html or Paste Html)
    Currently, I'm using Telerik.Web.UI with version: 2012.2.607.35 & SharePoint 2013.
    Please see my attached files.
    Thanks,
    Lee K
  2. Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    14462 posts

    Posted 25 Oct 2012 Link to this post

    Hi,

    Please, note that SharePoint 2013 is still not official and currently RadEditor does not support it.

    Does the error happen when pasting using Ctrl+V?
    If so can you please set the StripFormattingOptions of RadEditor to "NoneSupressCleanMessage" and test again.

    All the best,
    Rumen
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  3. Lee K
    Lee K avatar
    7 posts
    Member since:
    Oct 2010

    Posted 28 Oct 2012 Link to this post

    hi Rumen,
    Many thanks for your helpful instruction. It's work now :)
Back to Top