This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Intelligent Labels problem

3 Answers 48 Views
Chart (Obsolete)
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Mridul
Top achievements
Rank 2
Mridul asked on 25 Oct 2008, 05:23 AM
I have this problem with radchart, when I use intelligentlabels off it really messes up things.

http://img443.imageshack.us/img443/1107/dumbur4.jpg

If I turn intelligentlabels on...I get some of the labels missing, actually almost half of them. Am I doing something wrong?





http://img443.imageshack.us/img443/3733/intelligentan4.jpg

Thanks

3 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Ves
Telerik team
answered on 28 Oct 2008, 12:26 PM
Hi Mridul,

Unfortunately, this seems to be a bug in the control, although we improved this functionality recently. I will notify our developers. Please, accept our apologies for the inconvenience.

Your Telerik points have been updated.

Best regards,
Ves
the Telerik team

Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
0
Danny Lu
Top achievements
Rank 1
answered on 25 May 2012, 04:50 PM
Has this been resolved?  I am still having issues with intelligent labels not displaying correctly.

Thanks,
0
Richard
Top achievements
Rank 1
answered on 29 May 2012, 03:36 PM
Danny,

To the best of my knowledge, the initial problems with setting the IntelligentLabelsEnabled="true" are long-since resolved. You can see it working in the Chart/Intelligent Labels online demo.

You can reference this recent forum thread for some Telerik Admin provided insights with formatting tips that may help here:
Chartseries labels disappearing

If you still have issues, you should post images showing your issues, along with your markup.

Hope this helps!

Tags
Chart (Obsolete)
Asked by
Mridul
Top achievements
Rank 2
Answers by
Ves
Telerik team
Danny Lu
Top achievements
Rank 1
Richard
Top achievements
Rank 1
Share this question
or