Icons missing from editor

3 posts, 0 answers
  1. Qball
    Qball avatar
    8 posts
    Member since:
    Dec 2009

    Posted 21 Mar 2013 Link to this post

    Hi

    Please forgive me if this has already been answered in a previous post, I have searched but could not find the answer.

    My editor has all its icons missing!!  I think it maybe something to do with a missing style sheet.
    I have attached a screen shot of my problem.

    Hope someone can help.

    Many Thanks
  2. Bozhidar
    Admin
    Bozhidar avatar
    693 posts

    Posted 21 Mar 2013 Link to this post

    Hello,

    I have checked all embedded skins at the Editor demo page: http://demos.telerik.com/aspnet-ajax/editor/examples/overview/defaultcs.aspx and all icons are displayed properly. From you screen as i could see, most probably you have some global CSS style applied to UL, LI that overrides and breaks Editor layout. If you have any custom CSS styles, remove them and try again to check if everything is fine.

    All the best,
    Bozhidar
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  3. Qball
    Qball avatar
    8 posts
    Member since:
    Dec 2009

    Posted 21 Mar 2013 Link to this post

    Thank you so much!!

    You was correct, my admin css was over writing the li & ul tags.

    Problem solved.

    Thank you..
Back to Top