Grid edit form does not open if referenced image is missing

2 posts, 0 answers
  1. Clive Hoggar
    Clive Hoggar avatar
    348 posts
    Member since:
    Nov 2008

    Posted 27 Feb 2013 Link to this post

    Can someone give me pointer as to how to change this behaviour...

    I have a grid with a RadEditor control inside a grid template column, and I am using the built-in image manager tool, which is a great function.
    It is all working fine except for the case when attempting to Edit a record in which the image referenced in RadEditor content is not found (because it has been deleted, say) .  In this case the grid edit form will not open when the Edit button is clicked. 

    My question is how to modify this behavior so that it fails gracefully if the image is missing.
    eg the edit form opens but a broken image icon is shown in the RadEditor design view.

    Thanks for help on this

    Clive
     
  2. Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    14009 posts

    Posted 27 Feb 2013 Link to this post

    Hello Clive,

    Do you get a JavaScript error when the problem happens?

    I tested the reported scenario in the Edit Item Template local demo of RadEditor and RadGrid and I was unable to reproduce it as shown in the following video: http://screencast.com/t/WAiv2dPB. Am I missing something?

    Greetings,
    Rumen
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Back to Top