Export to PNG and PDF not working with own tileserver

2 posts, 0 answers
  1. Hans
    Hans avatar
    2 posts
    Member since:
    Jan 2017

    Posted 31 Aug Link to this post

    Hallo,

     

    I'm trying to apply the RadMap in a website and found the following issue:

    I took your example of mapping shapes and tiles and adjusted the tileserver by adding a link to a tile server that our company is also using in other projects. The tiles are shown on the screen en the created map can be exported to a SVG file through the RadClientExportManager. But while the PNG- and PDF export of the OSM example link is working fine, the PNG- and PDF export of our own tile server maps does not work.

    I checked the setup of OSM and our own tileserver. The result on the screen and the source html is exactly the same, except for the reference to the images.

    The new references are with a https link instead of a http link and include a parameter with a reference to an apikey:

    https://aaaa.bbbbbbb.net/#= zoom #/#= x #/#=y #.png?apikey=xxxxxxxxx

    I did not get the appliction working by using the special MapLayer.Key, like is done with the Bing maps. So I have to apply the URL parameter.

    The user interaction for popping up the PNG file is not shown at all and the PDF file is created without the map.

    Any idea?

     

    Hans Wapenaar

     

  2. Hans
    Hans avatar
    2 posts
    Member since:
    Jan 2017

    Posted 01 Sep in reply to Hans Link to this post

    Some more info:

    I added an extra layer. When I add a parameter to de URL of the layer's datasource the layer is not part of the pdf document and the image is not exported to png at all. When leaving the parameter the layer is shown in the pdf document.

    So it seems that it the ? for adding the parameters is the causing this problem.

    But no solution or workaround yet.

    Any suggestions?

    Thanks, Hans Wapenaar

Back to Top