This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Error with radgrid in azure

1 Answer 24 Views
Grid
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
julitogtu
Top achievements
Rank 1
julitogtu asked on 11 Sep 2012, 07:04 AM
HI, I have a project in Visual Studio 2012 and fw 4, I'm using some grids between entity framework and generated automatic crud operations, when I test the App in my pc this work fine, in the azure emulator work fine too, bue when I deploy to the cloud services the App does not work, and I get the next error: Unable to load one or more of the requested types. Retrieve the LoaderExceptions property for more information.



 But if I only used the grid to show data the App go fine!



Any ideas??



Thank you

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Tsvetoslav
Telerik team
answered on 14 Sep 2012, 09:43 AM
Hello Julio,

Unfortunately, I don't have a way to test your scenario in the cloud environment and unless the error is reproduced locally there is little that we can do. If you can give us some more details about the message such as a call stack, etc., we can investigate it somewhat further.

Regards,
Tsvetoslav
the Telerik team
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Tags
Grid
Asked by
julitogtu
Top achievements
Rank 1
Answers by
Tsvetoslav
Telerik team
Share this question
or