Error when adding rad dock

5 posts, 0 answers
  1. steve marson
    steve marson avatar
    86 posts
    Member since:
    Apr 2006

    Posted 08 Sep 2007 Link to this post

    Hi,
    i just downloaded the latest build with feature preview, and if i add any of the following, i get error message "Designer creation failed for the control paramter: this"
    i am using orcas beta 2
    rad dock
    rad splitter
    rad ajax
    rad slider

  2. Obi-Wan Kenobi
    Obi-Wan Kenobi  avatar
    460 posts
    Member since:
    Aug 2007

    Posted 10 Sep 2007 Link to this post

    I took a look at the prometheus controls and they work under VS2008. They have problems in designtime but in runtime everything seems to be ok.
    Somewhere over the forums I read that telerik will implement designtime right after the vs2008 release.
  3. steve marson
    steve marson avatar
    86 posts
    Member since:
    Apr 2006

    Posted 10 Sep 2007 Link to this post

    hi man,
    no that is not true, they were working before this release, i my self tried them .there is something really wrong here, i hope we get reply for this

  4. Petio Petkov
    Admin
    Petio Petkov avatar
    825 posts

    Posted 11 Sep 2007 Link to this post

    Hello,

            We have not encountered any major showstopper issues with RadControls and Orcas. Right now the biggest issues seem to be the lack of adding controls to VS2008 toolbox during installation and some glitches with design time support - sometimes design and source view stay out of sync.
             If you experienced something else, please send us more details which will help us reproduce the problem(like stack trace and steps to reproduce).

    All the best,
    Petio Petkov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
  5. steve marson
    steve marson avatar
    86 posts
    Member since:
    Apr 2006

    Posted 11 Sep 2007 Link to this post

    thx for reply ,
    i am really confused as they were working, and all of a sudden they are not, what i mean by not is design-time error other than that there is no stack error, the controls view in browser just fine, but i am not able to set ant design-time properties specially rad ajax and that is a major show stopper!
Back to Top