This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

EnableEmbeddedSkins="false" SP1 problem

1 Answer 107 Views
Grid
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Marco
Top achievements
Rank 1
Marco asked on 30 Jan 2008, 10:53 PM
Hello,

I run into a problem with the Radgrid, after updating to Q3 SP1.
I use in my radgrid paging, and only CSS for the layout.
I want a text pager. (with no pictures)
For this i had set the EnableEmbeddedSkins to false, and specify a textformat for the pager.
This worked ok, but after SP1 i got the error:
''When EnableEmbeddedSkins is set to false you should specify ImagesPath''

I have set EnableEmbeddedSkins to false because i don't use any skin, and i don't need any images in the grid.
When i set the ImagePath to a dir somewhere (to solve the error message), i have in my pager 2 empty pictures, instead of my Previous and Next text.
Even if i have set the pagertextformat, and tried this with every pager mode.

Hopefully you can solve this.
Thanks

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Rosen
Telerik team
answered on 31 Jan 2008, 04:07 PM
Hi Marco,

Can you please try setting FirstPageImageUrl, LastPageImageUrl, NextPageImageUrl, PrevPageImageUrl properties of RadGrid's PagerStyle to empty string and see if this helps.

Kind regards,
Rosen
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
Tags
Grid
Asked by
Marco
Top achievements
Rank 1
Answers by
Rosen
Telerik team
Share this question
or