This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Default skin has changed

4 Answers 21 Views
TreeView
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Regeesh Joseph
Top achievements
Rank 1
Regeesh Joseph asked on 11 Aug 2010, 12:18 PM
Hai,

My 'default' skin has changed. Now the '+' is not there for the child nodes. Font size is too small to read. Other treeview skins are also not working.  I want the original 'default' skin. It was working properly. But I used your Visual Style Builder just for checking the skin creation and I tried to use it on my application. After that the built in skins of treeview has gone. How to recover it back. Plz help me.

Thanks & regards,
Regeesh

4 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Regeesh Joseph
Top achievements
Rank 1
answered on 13 Aug 2010, 09:20 AM
Plz help on this issue. Anybody there in the Telerik team
0
Yana
Telerik team
answered on 17 Aug 2010, 08:03 AM
Hi Regeesh,

Could you please give us more details about the issue you're experiencing - some sample code and/or a screenshot?

Kind regards,
Yana
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
0
Regeesh Joseph
Top achievements
Rank 1
answered on 18 Aug 2010, 07:54 AM

Hai,

There is no code/screenshot. Just understand the issue first. I tried to use your VIsual Style Builder to make a custom skin for tree view. Unfortunately I selected one option change to basic skin and selected 'Default' skin. After that all the skins for treeview(only for tree view) stopped working. Now the tree view nodes are showing as only some dots. Thats means default font style has gone. The '+' for the parents nodes also disappeared.  Now I can see just some dots vertically instead of the treeview !!!

Thanks & regards,

Regeesh Joseph

0
Yana
Telerik team
answered on 19 Aug 2010, 03:07 PM
Hello Regeesh,

From what you described, I can conclude that your treeview is not initialized for some reason or the stylesheets do not get loaded. However, I can't help you without reproducing the problem and seeing what's causing it. Please open a support ticket and send us there a simple page demonstrating the issue. Alternatively, you can send us a live url. Thanks in advance

All the best,
Yana
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Tags
TreeView
Asked by
Regeesh Joseph
Top achievements
Rank 1
Answers by
Regeesh Joseph
Top achievements
Rank 1
Yana
Telerik team
Share this question
or