Could not load file or assembly 'Telerik.Web.UI, Version=2010.3.1109.35

2 posts, 0 answers
  1. jegan
    jegan avatar
    4 posts
    Member since:
    Sep 2018

    Posted 09 Nov 2020 Link to this post

    we have a SharePoint 2016 farm on premises with 2 WFE servers, we are now adding one more WFE server, hence we installed SP 2016 including latest cumulative updates in the new server, everything went fine till then, all the site collections which doesn't have any customizations are working fine. but, when we try to access a site collection which has customizations like left navigation and top ribbon with custom drop down values are giving the following error.

     

    Could not load file or assembly 'Telerik.Web.UI, Version=2010.3.1109.35, Culture=neutral, PublicKeyToken=121fae78165ba3d4' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

    we are unable to fix this issue, hope you can guide us with the correct remediation steps to fix it. 

  2. Vessy
    Admin
    Vessy avatar
    2330 posts

    Posted 12 Nov 2020 Link to this post

    Hi jegan,

    I have just answered your other thread on this matter, you can refer my answer here:

    https://www.telerik.com/forums/could-not-load-file-or-assembly-'telerik-web-ui-version=2010-3-1109-35

    Regards,
    Vessy
    Progress Telerik

    Virtual Classroom, the free self-paced technical training that gets you up to speed with Telerik and Kendo UI products quickly just got a fresh new look + new and improved content including a brand new Blazor course! Check it out at https://learn.telerik.com/.

Back to Top