context menu does not show up

4 posts, 0 answers
  1. yao wang
    yao wang avatar
    25 posts
    Member since:
    May 2010

    Posted 06 Jul 2010 Link to this post

    I used radcontextmenu with three items inside. The weird thing is when I right click it,  contextmenu with three items does not show up sometimes, instead an IE window  with many selections, e.g. select all..... shows up.

    What cuases this issue?

    Thanks a lot,

    Yao
  2. Fiko
    Admin
    Fiko avatar
    1406 posts

    Posted 09 Jul 2010 Link to this post

    Hi Yao,

    The provided information is not enough for me and I was not able to replicate the problem on my side. Could you please open a new support ticket and send me a project which shows the reported behavior? I will debug it on my side and do my best to provide you with a working solution as soon as possible.


    Sincerely yours,
    Fiko
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. yao wang
    yao wang avatar
    25 posts
    Member since:
    May 2010

    Posted 09 Jul 2010 Link to this post

    Please see the attachment, there are two pictures, the pic 1  is with the right context menu showing up. the pic 2 is with the wrong context menu showing up, which mostly happens when I first right-click the widget, then the popup IE menu pop up with many options, like ”select all”,”create shortcut” “view source”, etc. after I click "select all", then the right context menu as same as pic1 showing up.


    Please advise.

    Thanks.

    Yao
  4. Fiko
    Admin
    Fiko avatar
    1406 posts

    Posted 14 Jul 2010 Link to this post

    Hi Yao,

    The provided screenshots are not enough for me in order to reproduce the problem on my side. Could you please open a new support ticket and send me a project that shows the issue? Also, you can send me a live URL where I can reproduce the problem on my side.

    Please note that I need to replicate the same behavior from the screenshots in order to provide a working solution  for you.

    All the best,
    Fiko
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Back to Top