Cannot Save Rel=Me A Tag Parameter

2 posts, 0 answers
  1. Cliff
    Cliff avatar
    12 posts
    Member since:
    Oct 2007

    Posted 28 Mar 2012 Link to this post

    I am trying to setup Google Author Attribution that requires me to have a link from my blog profile that is on a DotNetNuke site using RadEditor to my Google+ profile. And the link has to include a rel="me" parameter. But for some reason I cannot get the RadEditor to save the rel="me" parameter. When I put it in using HTML view and save it then it isn't there when I go back. I know how to edit the Editor settings in DNN but I don't know what I might change that would allow me to save the parameter. 
  2. Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    14351 posts

    Posted 30 Mar 2012 Link to this post

    Hi,

    Are you able to reproduce the problem in the live demos of RadEditor and especially the Save In Database demo of the control? Did the rel="me" attribute go away when switching to HTML mode of RadEditor? The submitted content is identical to this one displayed in HTML mode of the editor.

    If the problem occurs in DNN only, but not in the live demos, my recommendation is to post your question in the DNN forums. If you are able to reproduce it in the editor's demos, please provide sample content and steps to reproduce it.

    Best regards,
    Rumen
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Back to Top