This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Bug with Me.Page.Theme = "Black"

2 Answers 11 Views
TreeView
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Jon
Top achievements
Rank 1
Jon asked on 12 Mar 2013, 10:15 AM
Hi 

If I set my theme as a page theme - Me.Page.Theme = "Black" in the preinit function of the code behind then I I end up with a treeview showing very odd results as shown in the attached image,  in the image the normal checked elements are actually unchecked and the raised checks are the elements with checks,  If I then remove the page level theming and set in the control it works as it should.

I've also tried setting the page theme to Forest and that one works as it should - it seems that the problematic theme is Black.

This has happened since installing the 2013 Q1 release.

Please could you advise if there is a global work around for this so I don't have to fix every page.  

Also please advise when it is likely that a fix will be in place in the internal builds.

Regards,

Jon

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Jon
Top achievements
Rank 1
answered on 13 Mar 2013, 09:19 AM
Bump.,

Any way to get this promoted to a support ticket?
0
Jon
Top achievements
Rank 1
answered on 13 Mar 2013, 03:50 PM
Fixed this.  If anyone has a similar issue it looks like the positions of the sprites has changed.  As such I'd used a custom sprite file in the past to fix something or other,  that file now wouldn't work with the new one so I got wrong icons...
Tags
TreeView
Asked by
Jon
Top achievements
Rank 1
Answers by
Jon
Top achievements
Rank 1
Share this question
or