This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

All controls not rendering neatly...

2 Answers 25 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
M S
Top achievements
Rank 1
M S asked on 18 Jun 2010, 12:38 PM
I dont know what happened all of a sudden.. Any rad control on my system is not rendering properly.. the anti-aliasing on the edge of all the rad controls are gone, even if I try from the demo site. Attached are the screenshots...

Pls reply urgently.. I have a deadline this saturday..

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Accepted
Yana
Telerik team
answered on 18 Jun 2010, 12:47 PM
Hello M S,

The problem is that the browser is zoomed to 110% as I've shown in the attached screenshot - please set it to 100%.

Best wishes,
Yana
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
0
M S
Top achievements
Rank 1
answered on 18 Jun 2010, 12:55 PM
the only last thing I was about to is to reinstall iE8.. You saved my day.. Thank you so much..
Just a small question.. or may be I am just wondering if you have like a call center with hundreds of people sitting and replying to all these questions.. I cannot imagine the speed and accuracy by which Telerik and Telerik professionals answer to our questions..

Wonderful Controls..and Wonderful Service.. too..


Thank yo very much..
Tags
General Discussions
Asked by
M S
Top achievements
Rank 1
Answers by
Yana
Telerik team
M S
Top achievements
Rank 1
Share this question
or