This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Alignment Problem
3 Answers 14 Views
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Kyaw
Top achievements
Rank 1
Kyaw asked on 03 Jan 2013, 10:51 AM
I set NewLineBr="false", initial state is working fine. e.g., after you change alignment to "center" and click html view and go back to Design view, you can't change the alignment.

Any advice?????????????


Thanks.

3 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Rumen
Telerik team
answered on 03 Jan 2013, 04:36 PM
Hi,

Are you able to reproduce the reported problem in the Default example of RadEditor by setting the New Lines as: radio button to Paragrahs, which is equal to NewLineBr="false"? If yes, please provide step-by-step instructions how to replicate it along with sample content and specifying the browser version.

Regards,
Rumen
the Telerik team
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
0
Kyaw
Top achievements
Rank 1
answered on 07 Jan 2013, 06:02 AM
Hi Rumen,

Default example for RadEditor is working.
My case, RadEditor is inside the RadAjaxPanel.

Thanks.
0
Nikolay
Telerik team
answered on 09 Jan 2013, 12:30 PM
Hi Kyaw,

I have met similar behavior in Firefox even without RadAjaxPanel. This happens only when the RadEditor content area is empty and when there is nothing to align. If this is not your case, could you provide reliable steps to reproduce it?

Greetings,
Nikolay
the Telerik team
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Asked by
Kyaw
Top achievements
Rank 1
Answers by
Rumen
Telerik team
Kyaw
Top achievements
Rank 1
Nikolay
Telerik team
Share this question
or