This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Add hyperlink bug? in IE

2 Answers 21 Views
Editor
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Vincent
Top achievements
Rank 1
Vincent asked on 19 Apr 2010, 05:51 AM
Hi

I just had a problem when insert an hyperlink in the editor. It works perfect when I insert hyperlink in the middle of the text. The problem only happens when I insert the hyperlink in the first of the paragraph. The editor will automatically add &nbsp in front of the text and remove the space after the text.

I've attached the screen shot.

BTW: I use telerik online demo editor to simulate this issue.

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Vincent
Top achievements
Rank 1
answered on 19 Apr 2010, 09:39 AM
Hi

The forum seems have a bug. I forget to attach the screen shot, but when I  modify my existing thread, it doesn't upload the file. so I have to reply it again with attachment :)
0
Rumen
Telerik team
answered on 19 Apr 2010, 09:55 AM
Hi Vincent,

Thank you for reporting this bug.

We verified it and I logged it in our bug tracking system. We will do our best to fix the problem for the next official build. I also updated your Telerik points.

Sincerely,
Rumen
the Telerik team

Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
Tags
Editor
Asked by
Vincent
Top achievements
Rank 1
Answers by
Vincent
Top achievements
Rank 1
Rumen
Telerik team
Share this question
or