1 pixel artefact in IE browser

3 posts, 0 answers
  1. Clive Hoggar
    Clive Hoggar avatar
    348 posts
    Member since:
    Nov 2008

    Posted 01 Nov 2009 Link to this post

    Hi

    When the window content page is viewed on its own, there is no problem, but when the page is seen within a RadWindow, a single pixel artefact is visible when using IE7 or IE 8. Unfortunately it is white and the page background is black so it is very visible.
    I attach a screenshot with IE at the top, Firefox below.

    Can you help me get rid of it!

    Thanks

    Clive
  2. Georgi Tunev
    Admin
    Georgi Tunev avatar
    7207 posts

    Posted 02 Nov 2009 Link to this post

    Hello Clive,

    To be able to help we need to reproduce the problem locally. Please open a support ticket and send us a small sample project where this issue could be reproduced - we will check it right away.


    Best wishes,
    Georgi Tunev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. Clive Hoggar
    Clive Hoggar avatar
    348 posts
    Member since:
    Nov 2008

    Posted 02 Nov 2009 Link to this post

    Hi Georgi

    My apologies... It is not a Telerik issue

    I started removing controls from the window one by one.. 
    Finally it was in the ASPNETAudio control, and when I set the backcolor of the control to black,
    the 1 pixel 'leak' was masked.

    Thanks

    Clive
Back to Top