Reportviewer with Clientmode=Static breaks history-back button

2 posts, 1 answers
  1. Frank
    Frank avatar
    4 posts
    Member since:
    Apr 2014

    Posted 17 Jan 2015 Link to this post

    Hi
    I noticed that when I use Reportviewer with Clientmode=Static, the toolbar's history-back button doesn't work correctly anymore. Instead of navigating to the previous page, it now shows the print-dialog.
    Telerik, can you check this. Is this a bug or am I doing something wrong?

    Note, I use Telerik Reporting 2014Q3 version 8.2.14.1204

    Best regards,
    Frank
  2. Answer
    Stef
    Admin
    Stef avatar
    3610 posts

    Posted 20 Jan 2015 Link to this post

    Hello Frank,

    Removing the report viewer's ClientIDMode setting will cause the viewer to react as expected on interaction. Note that the ClientIDMode changes the ID's of the controls and the JavaScript, required for the toolbar features, is unable to find the elements it needs.

    Please consider using the HTML5 Report Viewer which provides more options for styling the viewer. The viewer is served by our Reporting REST service. There are example installed with other local demos under C:\Program Files (x86)\Telerik\Reporting Q3 2014\Examples. The viewer can be checked on our online demos site.

    Let us know if we can be of any further help for you.



    Regards,
    Stef
    Telerik
     

    Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

     
Back to Top