This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

RadMaskedTextBox failing to allow tab out

6 Answers 53 Views
Input
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Rob T
Top achievements
Rank 1
Rob T asked on 11 Dec 2009, 06:49 AM
Hi,

My RadMaskedTextBox is not allowing you to tab out of the input box when the cursor is in the last place of the mask.  Given the control:

<rad:RadMaskedTextBox ID="MyControl" runat="server" Mask="####" Skin="Default" CssClass="SomeClass" ValidationGroup="SomeGroup"
</rad:RadMasketTextBox> 


you can enter four digits and click tab and focus will leave the input.  You enter the fifth digit and clicking tab does nothing.  You do not need to enter anything at all to recreate the effect.  Simply put focus to the farthest right possible place and tab will be ignored.  anywhere else in the mask and it works normally.  

This occurs in FF (tested in 3.5.5) and does not occur in IE 7.

This only started when I upgraded to 2009.3.1208

6 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Alex
Top achievements
Rank 1
answered on 15 Dec 2009, 11:45 PM
I am having the same issue. Works in IE8 also. Just not Firefox 3.5.5.
0
Pavel
Telerik team
answered on 16 Dec 2009, 09:11 AM
Hello guys,

Our developers are aware about this problem and will hopefully come up with a solution soon. Please excuse us for the temporary inconvenience.

All the best,
Pavel
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
ITDpt
Top achievements
Rank 1
answered on 13 Jan 2010, 07:44 PM
Any news on this problem?
0
Pavel
Telerik team
answered on 14 Jan 2010, 07:23 AM
Hi Joseph,

The issue has been fixed by our developers and you can try the latest internal build for a hotfix. Additionally you can wait for the upcoming service pack scheduled for release this week.

Regards,
Pavel
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
Rob T
Top achievements
Rank 1
answered on 16 Jun 2010, 05:57 PM
Pavel,

I just installed 2010.1 519 and it did not fix my issue.

Is the fix you mention in the most current release?
0
Pavel
Telerik team
answered on 17 Jun 2010, 07:45 AM
Hello Rob,

I cannot reproduce the problem with this online example. Let me know if it works for you and what is necessary to replicate the issue.

Greetings,
Pavel
the Telerik team

Tags
Input
Asked by
Rob T
Top achievements
Rank 1
Answers by
Alex
Top achievements
Rank 1
Pavel
Telerik team
ITDpt
Top achievements
Rank 1
Rob T
Top achievements
Rank 1
Share this question
or