Blazor Gantt template is not displaying

0 Answers 28 Views
Gantt
Morten
Top achievements
Rank 1
Morten asked on 27 Sep 2022, 07:07 AM

Hi!

In the blazor gantt demo I can see that it should be possible to costumize the template for mouse over in the gantt-chart, but it does not seem to work. It flickers and does not display any information.

Could you please update the example page with a working example?

 

Demopage for template found here: https://demos.telerik.com/blazor-ui/gantt/templates

Example page for template not working here: https://blazorrepl.telerik.com/QwOxHlca49EQ1rgY03?_ga=2.157260347.1214485172.1664189804-2039078829.1642166789&_gac=1.225176296.1661766526.CjwKCAjwx7GYBhB7EiwA0d8oe0Y9E6IZoONYcLxga7yZXoV9ivTM2XM7_bSIJqDDTHjJLd6GLJaQ5RoCJPkQAvD_BwE (also linked from the demo page)

 

Thanks in advance

Morten Poulsen

Nadezhda Tacheva
Telerik team
commented on 30 Sep 2022, 06:23 AM

Hi Morten,

I've tested the Gantt component with a Tooltip template in our demo and locally using the latest UI for Blazor (3.6.1). It looks like the template is rendered correctly - it does not flicker and its content is accordingly displayed.

However, I did manage to reproduce the issue in a REPL page. This tells me the problem is related to the REPL tool itself rather than the Tooltip Template of the Gantt.

That said, can you please test using the template locally with the latest UI for Blazor and let me know the behavior you are experiencing? If the issue persists, please send us a sample runnable app that reproduces it, so we can debug it. Thank you in advance!

In the meantime, I will reach out to our development team to see what might be causing this behavior in REPL. I will get back to you on this once I have more details.

Morten
Top achievements
Rank 1
commented on 30 Sep 2022, 07:23 AM

Hi Nadezhda,

Thanks for getting back to me :)

I am using the latest version, and I am experiencing the same issue as in the REPL demo, so I am really interested in what causes that behavior so I can undo it.

The mouse-over default template is displaying correctly without flickering.

Thanks

Morten Poulsen

Nadezhda Tacheva
Telerik team
commented on 05 Oct 2022, 07:01 AM

Hi Morten,

After further testing, it appears that the issue is only reproducible in a WASM application. The same code tested in a server-side application behaves as expected.

At this stage, it is not clear what is causing this behavior. I've logged a bug report on your behalf, so we can further revise it. You may follow the status of the item here:

Gantt Tooltip Template does not display its content in WASM application

Morten
Top achievements
Rank 1
commented on 05 Oct 2022, 07:32 AM

Hej Nadezhda!

Thank you for submitting the bug. We are currently developing a WASM application, and that explains why I am seeing this problem.

Looking forward to work with upcomming releases of Kendo :)

Thanks for your help with this issue

Morten Poulsen

No answers yet. Maybe you can help?

Tags
Gantt
Asked by
Morten
Top achievements
Rank 1
Share this question
or