AjaxControlToolKit and RacControls on Azure

2 posts, 0 answers
  1. Omar
    Omar avatar
    5 posts
    Member since:
    Jan 2013

    Posted 02 May 2014 Link to this post

    Hi, I'm using 2013 Q1 SP1 controls and AjaxControlsToolKit 4.5, I have a
    RadComboBox and a ModalPopupExtender with a panel, In the Site.Master
    I'm put the ToolKitScriptManager. When I run locally the application run
    good! But when I publish on Azure
    (http://test1bam.azurewebsites.net/webform1.aspx) both controls don't
    work, the radcombox dont show the list of items and the panel show the
    content, dont show any error. I attach two images  where locally work
    fine, my web.config, the webform1.aspx, and the site1.master.





    [WebForm1.aspx]

    <%@ Page Title="" Language="C#" MasterPageFile="~/Site1.Master"
    AutoEventWireup="true" CodeBehind="WebForm1.aspx.cs"
    Inherits="testRadControl.WebForm1" %>



    <%@ Register Assembly="Telerik.Web.UI" Namespace="Telerik.Web.UI" TagPrefix="telerik" %>

    <%@ Register assembly="AjaxControlToolkit" namespace="AjaxControlToolkit" tagprefix="asp" %>

    <asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="head" runat="server">

    </asp:Content>

    <asp:Content ID="Content2" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" runat="server">



        <telerik:RadComboBox ID="RadComboBox1" runat="server"
    DataSourceID="SqlDataSource1" DataTextField="descripcion"
    DataValueField="id"></telerik:RadComboBox>

    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;

        <asp:Button ID="Button1" runat="server" Text="Abrir Modal" />

        <br />

        <br />

        <asp:Panel ID="Panel1" runat="server">

            hola<asp:Button ID="Button2" runat="server" Text="Cerrar Modal" />

        </asp:Panel>

        <asp:ModalPopupExtender ID="Panel1_ModalPopupExtender"
    runat="server"  Enabled="True" PopupControlID="Panel1"
    TargetControlID="Button1">

        </asp:ModalPopupExtender>

    <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server"
    ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:DefaultConnection %>"
    SelectCommand="SELECT [descripcion], [id] FROM
    [producto]"></asp:SqlDataSource>

    </asp:Content>





    [Site1.Master]

    <%@ Master Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeBehind="Site1.master.cs" Inherits="testRadControl.Site1" %>



    <%@ Register Assembly="Telerik.Web.UI" Namespace="Telerik.Web.UI" TagPrefix="telerik" %>



    <%@ Register assembly="AjaxControlToolkit" namespace="AjaxControlToolkit" tagprefix="asp" %>



    <!DOCTYPE html>



    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

    <head runat="server">

        <title></title>

        <asp:ContentPlaceHolder ID="head" runat="server">

        </asp:ContentPlaceHolder>

    </head>

    <body>

        <form id="form1" runat="server">

           <asp:ToolkitScriptManager ID="ToolkitScriptManager1" runat="server">

                </asp:ToolkitScriptManager>

        <div>

            <asp:ContentPlaceHolder ID="ContentPlaceHolder1" runat="server">    

                

            

            </asp:ContentPlaceHolder>

        </div>

        </form>

    </body>

    </html>







    [web.config]

    <?xml version="1.0"?>

    <!--

      For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit

      http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=169433

      -->

    <configuration>

      <connectionStrings>

        <add name="DefaultConnection"
    connectionString="Server=tcp:e9jnq1pavz.database.windows.net,1433;Database=xx;User
    ID=xx;Password=xx.;Trusted_Connection=False;Encrypt=True;Connection
    Timeout=30;" providerName="System.Data.SqlClient" />

      </connectionStrings>

      <system.web>

        <customErrors mode="Off" />

        <compilation debug="true" targetFramework="4.5">

          <assemblies>

            <add assembly="System.Design, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />

            <add assembly="System.Windows.Forms, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089" />

            <add assembly="System.Speech, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />

            <add assembly="System.Web.Extensions.Design, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />

          </assemblies>

        </compilation>

        <httpRuntime targetFramework="4.5" />

        <httpHandlers>

          <add path="Telerik.Web.UI.WebResource.axd" type="Telerik.Web.UI.WebResource" verb="*" validate="false" />

        </httpHandlers>

      </system.web>

      <system.webServer>

        <validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />

        <handlers>

          <add name="Telerik_Web_UI_WebResource_axd" verb="*"
    preCondition="integratedMode" path="Telerik.Web.UI.WebResource.axd"
    type="Telerik.Web.UI.WebResource" />

        </handlers>

      </system.webServer>

    </configuration>
  2. Ianko
    Admin
    Ianko avatar
    1934 posts

    Posted 07 May 2014 Link to this post

    Hi Omar,

    I recommend following this forum thread, in which is mentioned about changes regarding the Ajax Control Toolkit suite and their ScriptManager control.

    Regards,
    Ianko
    Telerik
     

    Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

     
Back to Top