This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Why the RequiredFieldValidator doesn't work?
1 Answer 15 Views
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
reezo
Top achievements
Rank 1
reezo asked on 10 Sep 2013, 07:51 AM
In my page,there are 2 web user controls,and I used the RadAjaxManager as well.
Every controls had been bind with RequiredFieldValidator.
The validation works when I clicke the submit button for the first time.
I mean,after I chosen a item from a combobox ,autopostback enabled,the validation would not work any more.
I think ,there must be something wrong with  RadAjaxManager.
coz it works fine without RadAjaxManager.but I must use it in the page.
Thanks in advance.

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Nencho
Telerik team
answered on 13 Sep 2013, 08:01 AM
Hello Reezo,

I was unable to replicate the described issue. Would you specify how did you ajaxify the controls in the UserControls? In addition, I am sending you the sample pages, I have tested with. Would you give it a try at your end let me know what is the result. Here is a video, demonstrating the behavior at my end. Would you also specify the version of our controls that you are using?

Regards,
Nencho
Telerik
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to the blog feed now.
Asked by
reezo
Top achievements
Rank 1
Answers by
Nencho
Telerik team
Share this question
or