This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Why does this Kendo Remote View fire it's Init Even every time it is loaded?

2 Answers 16 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Rodney
Top achievements
Rank 1
Rodney asked on 21 Feb 2014, 02:27 AM
I have a simple Kendo AppBuilder project with 1 Local and 2 Remote Views. The 1st Remote View is in a SubFolder. 

The OnInit Event is supposed to fire once only, however on the 1st View it fires every time I navigate to it. If I move it out of the Sub Folder it seems to work as the documentation suggests (Init fires once only)

Why is this?

You can download the complete AppBuilder code here:   https://dl.dropboxusercontent.com/u/12105891/TestRemoteViews.zip

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Accepted
Petyo
Telerik team
answered on 24 Feb 2014, 01:31 PM
Hello Rodney,

I replied to your other ticket regarding the same issue. For your convenience, I am pasting the response here, too:

The reason for this misbehavior is the backslash in the URL. 

<a href="games\gamesList.html" data-icon="bookmarks">Remote View 1</a>

This confuses the remote view loading mechanism. Converting it to forward slash resolves the problem.

<a href="games/gamesList.html" data-icon="bookmarks">Remote View 1</a>

Regards,
Petyo
Telerik
Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
0
Rodney
Top achievements
Rank 1
answered on 24 Feb 2014, 08:04 PM
Thanks, that was it
Tags
General Discussions
Asked by
Rodney
Top achievements
Rank 1
Answers by
Petyo
Telerik team
Rodney
Top achievements
Rank 1
Share this question
or