This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

WebResource.axd load css issue

1 Answer 182 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Manish
Top achievements
Rank 1
Manish asked on 12 Sep 2012, 02:25 PM
Hi,

We have a web application in which we are using RadControls. When we deploy the application on servers, most of the times it works fine.
But sometime on some servers it gives very strange behavior. It fails to load some CSS and after some time it starts working fine without making nay changes to code or configuration. Issue seems related to WebResource.axd file.
Looking into the css loaded using developer tool, it seems that in error case there are unknown tags in css webrespurce.axd.
For ref please see attahced files having a correct and error view snaps, also having css loaded in case of error view.

We are using Windows Server 2008 R2 Enterprise and IIS 7 with classic mode.

Regards,
Manish 

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Kate
Telerik team
answered on 17 Sep 2012, 10:30 AM
Hi Manish,

The  issue that you describe is indeed very strange one. From the information that you provided it seems that you get the issue only when the css styles do not get applied to the page. Unfortunately I am not quite sure how I could help you out if I am not able to replicate the issue from my end. However, one suggestion that I can think of is to enable the CDN in your config file and try using it. Below, you can find more detailed explanation how it works and how to use it:
http://www.telerik.com/help/aspnet-ajax/scriptmanager-cdn-support.html 

Greetings,
Kate
the Telerik team
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Tags
General Discussions
Asked by
Manish
Top achievements
Rank 1
Answers by
Kate
Telerik team
Share this question
or