This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

type MySubReport is not defined.

2 Answers 22 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Al
Top achievements
Rank 1
Al asked on 24 Sep 2009, 02:19 PM
Hi

I am struggling at every step at the moment.  I have a report and a subreport and both preview they are in the same solution.  when i try to define the reportsource to  the subreport i get an error

type mysolution.mysubreport is not defined.

Please can someone shed light on where i am going wrong with this.

Many thanks

Al

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Steve
Telerik team
answered on 24 Sep 2009, 03:59 PM
Hi Al,

Are you following our best practices and have the reports in a separate class library referenced in your web/win application? If so, how do you set the ReportSource of the subreport item? You can follow the steps for setting up master-detail scenario from this help article: Creating Master-Detail Reports Using SubReports.

Regards,
Steve
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
Al
Top achievements
Rank 1
answered on 24 Sep 2009, 04:29 PM
Thanks Steve

I am not, i was doing some testing and following on of the Webinars.  If I use the designer to create the reference to my subreport then i have the issue, however, if i use code behind to create the reference then there is no problem.

Tags
General Discussions
Asked by
Al
Top achievements
Rank 1
Answers by
Steve
Telerik team
Al
Top achievements
Rank 1
Share this question
or