This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

trouble viewing telerik controls in blend?

3 Answers 63 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Matthew
Top achievements
Rank 1
Matthew asked on 05 Oct 2012, 06:25 PM
I'm having trouble viewing telerik controls in blend, sometimes they are visible and can be edited through the wysiwyg editor, other time they are invisible and can only be manipulated via the code.  In either case, when i run the application they appear and function correctly, but now that i have some edits i need to make my not being able to see them in the editor is making things difficult.  Specifically, right now I am unable to see the RadTabControl and RadTabItems, and all the elements contained within.  Any thoughts?  Thanks!

Matt.

3 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Stefan
Telerik team
answered on 09 Oct 2012, 01:17 PM
Hello Matthew,

I tried to reproduce the described issue with Blend 4, Blend 5 Preview and Blend for VS 2012, but unfortunately I was not able to reproduce it. Could you be more specific about the version of Blend, the OS and the version of the RadControls you use? Also it would be very helpful for us in investigating the problem further if you send us a video showing this behavior.

Kind regards,
Stefan
the Telerik team

Explore the entire Telerik portfolio by downloading Telerik DevCraft Ultimate.

0
Matthew
Top achievements
Rank 1
answered on 15 Oct 2012, 12:44 PM
i am running Blend 4 version 4.0.20525.0 on a windows 7 computer with SP1.  The version of telerik controls i am using (i believe) is 2012.2.0607.40. 

how do you recommend i create the video to show you?  i could include images, but it would just show that you don't see the rad controls in the blend editor view pane. 

Thanks!
0
Stefan
Telerik team
answered on 17 Oct 2012, 12:18 PM
Hi Matthew,

Unfortunatelly even with the information about the product's version you use I was not able to reproduce the described issue.

On the other hand, the version of RadContros you use is a bit outdated. Until the end of the week the Q3 2012 version of the RadCotrols will be released, which you can try and see if it fixes your issues.

As for creating a video, you can use the free application Jing provides.

Regards,
Stefan
the Telerik team

Explore the entire Telerik portfolio by downloading Telerik DevCraft Ultimate.

Tags
General Discussions
Asked by
Matthew
Top achievements
Rank 1
Answers by
Stefan
Telerik team
Matthew
Top achievements
Rank 1
Share this question
or