This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Telerik Controls suddenly not functioning

2 Answers 281 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Bernard
Top achievements
Rank 1
Bernard asked on 30 May 2020, 05:57 PM
I’ve been moving along fine upgrading my software to it’s new version.  Everything worked fine a  few days ago (Earlier in the week).  I upgraded a few more pages to my software and when I went back to test some of the controls are not working.  Tabstrip, Grid (Hyperlinks), and ImageButton are now not working properly.  Tabstrip loads fine when you select tabs other than 0 index.  When you try to come back and select 0 index the mouse does not go into hover / selector (Pointing hand) mode. It stays in arrow mode.  It only does this for the first tab - 0 index.  Also RadImageButton and any hyperlink in RadGrid do the same thing.  I cannot navigate via the links anymore in RadGrid and the mouse does not go into hover / selector mode when hovering over any RadImageButton.  The CSS style is fine for the controls but the link element (Clicking) of the control no longer works.  It’s the same scenario for the controls throughout the entire software.  Visual Studio is not throwing any error.  Weird because it all worked earlier this week and not much has changed.  It’s also the same in whether I load it in Chrome or MS Edge.  Any ASP ImageButton or Hyperlink control works fine.  Has anyone else run into this recently?

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Bernard
Top achievements
Rank 1
answered on 30 May 2020, 09:53 PM
Disregard last.  I have been working on my 40 inch monitor the past few days.  Insignia 40 inch.  The Telerik controls don't work on it as I described.  However when I switch to the laptop or any ACTUAL PC Monitor they work fine.  I connect to the Insignia via HDMI cable.  Strange for sure.
0
Rumen
Telerik team
answered on 01 Jun 2020, 02:57 PM

Hi Bernard,

Thank you for your very kind words about the Telerik AJAX suite! This made my day since I am with the suite for the past eighteen years and know how much effort and love is incorporated in to build and develop it :) 

To be frank, I am not familiar with such a problem on a big screen since everything is based on HTML5, CSS3, and JavaScript and these technologies are dependant only on the browsers. Can you perform the same test on the big screen in another browser? Also, please check for JS errors in the Chrome DevTools console. If you are using AJAX please disable it - https://www.telerik.com/support/kb/aspnet-ajax/ajaxmanager/details/get-more-descriptive-errors-by-disabling-ajax.

Last but not least see this issue in SO which might be related to this Chrome behavior - https://stackoverflow.com/questions/61910097/http-requests-canceled-in-chrome-83/62049432#62049432.

 

Regards,
Rumen
Progress Telerik

Progress is here for your business, like always. Read more about the measures we are taking to ensure business continuity and help fight the COVID-19 pandemic.
Our thoughts here at Progress are with those affected by the outbreak.
Tags
General Discussions
Asked by
Bernard
Top achievements
Rank 1
Answers by
Bernard
Top achievements
Rank 1
Rumen
Telerik team
Share this question
or