This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Suddendly not displaying in IE

1 Answer 26 Views
Rotator
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Jeff
Top achievements
Rank 1
Jeff asked on 30 Jun 2010, 04:37 PM
Hi,

My RadRotator suddendly stopped displaying with Internet Explorer on 3 differents sites located on the same server. Everything seems fine with all the other browsers. I did not make any change in the code and I've ask my server manager, and no change or update has been made.

If you can, at least, give me some direction where I can start looking for the solution, I would really appreciate it.

Thx!

Jeff

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Fiko
Telerik team
answered on 05 Jul 2010, 09:33 AM
Hi Jeff,

I checked the sites but they do not contain RadRotator control and I have checked this in Firefox and IE browsers. This is why, I suppose that you have sent me the wrong links.
Could you please send me the URL's where the RadRotator control is used? It will be best if you open a new support ticket and send me a project that shows your exact setup? Once I have a better view over your scenario and the problem I can provide you with a working solution.

Greetings,
Fiko
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Tags
Rotator
Asked by
Jeff
Top achievements
Rank 1
Answers by
Fiko
Telerik team
Share this question
or