Style problem

6 posts, 1 answers
  1. guo
    guo avatar
    14 posts
    Member since:
    Jan 2018

    Posted 11 Jan 2019 Link to this post

    Hello,

    when I selected the RadPane on the right,the pinbutton has missed.When I selected another control ,the pinbutton display.

    How to change the pinbutton to solve the problem?

    Regards,

    Guo

  2. guo
    guo avatar
    14 posts
    Member since:
    Jan 2018

    Posted 13 Jan 2019 Link to this post

     How to rewrite the pinbutton on another way?
  3. guo
    guo avatar
    14 posts
    Member since:
    Jan 2018

    Posted 14 Jan 2019 Link to this post

    The 1.jpg is a part of the RadPaneGroupStyle code ,how can I change the  style of SelectedPane?

    It maybe solve my problem.

  4. guo
    guo avatar
    14 posts
    Member since:
    Jan 2018

    Posted 15 Jan 2019 Link to this post

    The 1.jpg is the documents on the website,but I can not find the PaneHeader int my Blend.

    How to solve this problem?

  5. Answer
    Dinko
    Admin
    Dinko avatar
    999 posts

    Posted 16 Jan 2019 Link to this post

    Hello guo wei,

    Thank you for the provided images.

    To change the style of the selected pane you can extract and edit the default template of the RadPane. You can take a look at the Editing Control Templates help article which describes how you can get the default template of the controls.

    Looking at the provided images, I can see that you are using different theme. I am assuming that you are using NoXAML binaries. Can you share which theme are you referencing in your project? Also, do you have a custom style for the panes? If yes, can you remove them and check again if this behavior is still reproducible?

    Regards,
    Dinko
    Progress Telerik
    Get quickly onboarded and successful with your Telerik and/or Kendo UI products with the Virtual Classroom free technical training, available to all active customers. Learn More.
  6. guo
    guo avatar
    14 posts
    Member since:
    Jan 2018

    Posted 23 Jan 2019 in reply to Dinko Link to this post

    Thanks for your answer。I have solved the problem。

    I used XAML binaries and I referenced Office2016 in my project without a custom style for the panes.

    I changed the XAML binaries to NoXAML binaries according to your answer,the problem was solved.

    Regards,
    Guo

Back to Top