This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Resize issue on IE with version 2009.1

4 Answers 46 Views
Grid
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Teodorico
Top achievements
Rank 1
Teodorico asked on 25 Mar 2009, 04:17 AM

I tried the example provided at:

http://www.telerik.com/community/code-library/aspnet-ajax/grid/setting-100-height-and-resize-on-container-resize-for-grid-with-scrolling-and-static-headers.aspx

And it resizes properly in FF and IE. The included Dll version is 2008.1

If I replace the Dll with version 2009.1 then the resize fails on IE 7. If I expand the window, it resizes properly, but if I reduce the window size, it does not resize properly. The grid remains bigger than the window area.


Both versions work properly on FF.

Thanks.

4 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Dimo
Telerik team
answered on 25 Mar 2009, 01:35 PM
Hi Teodorico,

Are you using the second attachment to the first post on that page?

grid_100_width_height.zip

This works with Q1 2009 with no problems. Have you modified the example?


Best wishes,
Dimo
the Telerik team

Check out Telerik Trainer , the state of the art learning tool for Telerik products.
0
Teodorico
Top achievements
Rank 1
answered on 25 Mar 2009, 01:43 PM

Dimo,

Yes, I used the second example “grid_100_width_height.zip”. I started to have issues with resize and while researching on forums I found this demo and tried it.

I did not modify the code. If I just replace the DLL with 2009.1, it starts to have issues when reducing the IE window size.

 

Thanks.

0
Accepted
Dimo
Telerik team
answered on 25 Mar 2009, 05:16 PM
Hello Teodorico,

I am afraid I cannot reproduce the problem with that code library example, IE7 and RadGrid Q1 2009. Please open a regular support ticket, and attach a runnable sample project.

Best wishes,
Dimo
the Telerik team

Check out Telerik Trainer , the state of the art learning tool for Telerik products.
0
Teodorico
Top achievements
Rank 1
answered on 27 Mar 2009, 12:17 AM

I found the problem. Inadvertently I had modified the DOCTYPE to HTML. Setting it back to XHTML made it work.

Sorry for the inconvenience.

Thank you.
Tags
Grid
Asked by
Teodorico
Top achievements
Rank 1
Answers by
Dimo
Telerik team
Teodorico
Top achievements
Rank 1
Share this question
or