This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Required Assembly is Missing

2 Answers 59 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
f
Top achievements
Rank 1
f asked on 01 Dec 2011, 03:52 PM
After I publish a WPF application and then try to install it . . . I get the following error:

Unable to install or run the application. The application requires that assembly Telerik.Windows.Data Version 2010.2.924.40 be installed in the Global Assembly Cache (GAC) first.

I am using Version 2010.3.1314.40 . . . so I am not sure why an earlier version is required. In the properties of Telerik.Windows.Data,
Copy Local is set to true. So if this copies the assembly to the client machine that I assume this should resolve the issue, but it has not.

I have attached an image of the full properties of Telerik.Windows.Data.

Please help if you have any ideas.

Thanks.

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Kellie
Top achievements
Rank 1
answered on 11 Jan 2012, 10:46 PM
I have the same problem.
0
Kellie
Top achievements
Rank 1
answered on 12 Jan 2012, 05:50 PM
My problem is resolved now.

One of my projects in the deployment had just one of the telerik dll references pointing to a folder outside of our "Shared Libraries" solution folder. Once this was fixed, the deployment was successful.

It's weird because it caused all of these Telerik version errors.. and was a bit misleading.




Kellie Harrisson
Sierra Systems
Tags
General Discussions
Asked by
f
Top achievements
Rank 1
Answers by
Kellie
Top achievements
Rank 1
Share this question
or